Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Εμπλοκή ...

του Ηλία Αλεξανδρή

Βλέποντας τους τίτλους των πρωϊνών πορνοφυλλάδων - που με τους όρους των ελεύθερων αγορών, που τους στηρίζουν για να υποστηρίζουν, θα έπρεπε να έχουν κλείσει προ πολλού - ότι έγινε λέει εμπλοκή στο Eurogroup λόγω της κοινής στάσης των Ευρωναζί και του ΔΝΤ και των εσφαλμένων χειρισμών της τάχα μου Ελληνικής Κυβέρνησης. 

Αν δεν ήταν τόσο τραγική η κατάσταση της χώρας και του λαού, θα μπορούσε όλο αυτό να προκαλεί απίστευτο γέλιο ως μια άνευ προηγουμένου ευφάνταστη φαρσοκωμωδία ... Δυστυχώς όμως δεν είναι έτσι ... πρόκειται για μια αδιανόητη τραγωδία όπου ο από μηχανής θεός - λαός καθυστερεί δραματικά να φέρει την Κάθαρση ...  


Το ΔΝΤ λέει επικαλέστηκε τις εκθέσεις του υποστηρίζοντας ότι το "Ελληνικό" Χρέος είναι εξαιρετικά μη βιώσιμο !!! Μωρέ τι μας λέτε ! Και με ποιών τα επιβαλλόμενα μέτρα ένα διαχειρίσιμο "χρέος" - που κατασκευάστηκε με χαλκευμένα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ των κάθε λογής Γεωργίου - μετατράπηκε σε εξαιρετικά μη βιώσιμο Χρέος !!! Το ΔΝΤ που ήταν αυτά τα χρόνια ;;; ... Ήταν μήπως κάπου αλλού ;;;; Αλλού fuck park γίναμε !

Helllooooooo παιδιά !!!  Αυτό είναι το ίδιο ΔΝΤ που παραδέχτηκε ότι τουλάχιστον δύο φορές έκανε "λάθος" εκτιμήσεις και επέβαλε λάθος μέτρα που οδήγησαν σε αύξηση του Χρέους ! Χαίρε θράσος αμέτρητο ! Φυσικά τα αποτελέσματα του κάθε καλοσχεδιασμένου "λάθους" τους τα έχει πληρώσει και τα πληρώνει με αίμα ο λαός μας ! Άλλος γ@μ@ει άλλος πληρώνει που λέει σκωπτικά κι ο λαός !

Αμ οι άλλοι, οι Ευρωπαίοι ... εμ συγγνώμη οι Γερμανοί ήθελα να πω, που επιμένουν "Ευρωπαϊκά" ώστε να μπορέσουν να "αγοράσουν" μπιρ παρά όλα τα φιλέτα της δημόσιας περιουσίας και να αρπάξουν μέχρι και το τελευταίο κεραμίδι που μας σκεπάζει, που ήταν όλα αυτά τα χρόνια που το "Χρέος" γινόταν εξαιρετικά μη βιώσιμο ; 

Α ΝΑΙ ξέχασα ! Έκαναν επενδύσεις σαν αυτή του ΟΤΕ όπου η Deutsche Telekom αγόρασε για να ξεπουλήσει μέσα σε 8 χρόνια περιουσιακά στοιχεία του - πληρωμένα από τον ελληνικό λαό - σε αξία πώλησης 1,5 δις Γιούρο ! Ήταν πολύ απασχολημένοι στέλνοντας δωράκια με τις αδιάφθορες εταιρείες τους στους πωλητικούς μας που αγόραζαν υποβρύχια που γέρνουν "λιγάκι" και έδιναν όλες τις "δουλειές" εντελώς αξιοκρατικά σε γερμανικές εταιρείες που διώκονται νομικά σε όλο σχεδόν τον πλανήτη !   Σκέτη Ανάπτυξη ένα πράμα !

Θα μου πείτε δεν φταίει όμως κι η "Ελληνική" Κυβέρνηση ;;; Φταίει και παρά φταίει φυσικά !!! Κι όχι μόνο αυτή αλλά κάθε "Ελληνική Κυβέρνηση" που δέχτηκε το "Χρέος" και ψήφισε μνημόνια, εφαρμοστικούς, μεσοπρόθεσμα κι ότι άλλο εφευρέθηκε για να περιγράψει και να "νομιμοποιήσει" την κατάλυση της Δημοκρατίας, του Συντάγματος και της υπόστασης της ίδιας του Ελληνικού Κράτους ... 

Πρώτα και κύρια γιατί δεν είναι ούτε Ελληνική ούτε καν κυβέρνηση αλλά ένα τσούρμο κοτσαμπάσηδων κεχαγιάδων στον σβέρκο του λαού που κάνει στην κυριολεξία μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα. Δυστυχώς όμως αδέρφια είναι το δικό μας "μνημόσυνο" και τα δικά μας "κόλλυβα" ...

Δεύτερο και εξίσου καθοριστικό, γιατί αυτή η συγκεκριμένη κομπανία υποτελών και κατσαπλιάδων φταίει γιατί πήρε ένα παγκοσμίων και ιστορικών διαστάσεων ΟΧΙ του λαού στο δημοψήφισμα του 2015 για να το μετατρέψει σε σκλαβιά στον ESM, με Υπερταμείο, με ΤΑΙΠΕΔ και ΝΑΙ σε όλες τις εγκληματικές απαιτήσεις του κάθε χασάπη τοκογλύφου νεοαποικιοκράτη ... και μάλιστα "πρώτη φορά Αριστερά" !

Για όλα αυτά κουβέντα, ούτε καν υπαινιγμός από την "Ελληνική" δημοσιογραφία των πρωτοσέλιδων στις πορνοφυλλάδες ! Α, ξέχασα .... δεν είναι politicaly correct ... όπως το να ασχολούμαστε με το πόσο ρατσιστής, σεξιστής, λαϊκιστής ή ξενοφοβικός είναι ο πρόεδρος Τράμπ, την ίδια ώρα που ανεχόμαστε έναν μέγα δημοκράτη και ανθρωπιστή όπως ο Σόϊμπλε ! 

Όμορφος κόσμος, ηθικός, αγγελικά πλασμένος η δημοσιογραφία των πρωτοσέλιδων στην εποχή των μνημονίων και όχι μόνο ! Ισοπεδωτική όσο και το "Αλήτες, Ρουφιάνοι, Δημοσιογράφοι" το οποίο εκτρέφει κι απ' το οποίο τρέφεται ... 

Όμως γλώσσα λανθάνουσα αλήθεια λέει ... Γιατί όντως υπάρχει εμπλοκή ! 
Αλλά τελείως διαφορετική από αυτή με την οποία μας πυροβολούν την λογική τα πρωτοσέλιδα !

Γιατί εμπλοκή έχει πάθει ο λαός μας με όλα όσα έχει ζήσει τα τελευταία 8 χρόνια ! 

Που ψήφιζε γιατί "λεφτά υπάρχουν" για να τον σύρουν αλυσοδέσμιο στα ξένα χέρια του ΔΝΤ και της ΕΚΤ με δάνεια που η χώρα δεν χρειαζόταν για ένα χρέος που διογκώθηκε τεχνητά με "Ευρωπαϊκή αλληλεγγύη" και ρήτρες απεμπόλησης Εθνικής Κυριαρχίας.   

Ο λαός που έκανε διαδηλώσεις για να ρίξει τον Γιωργάκη και του προέκυπτε Παπαδήμιος και PSI. 

Ο λαός που ψήφιζε για να σκίσει ο Σαμαράς τα μνημόνια και του προέκυπτε πρωτογενές πλεόνασμα από τις σάρκες του για να πληρώνονται οι τοκογλύφοι ... 

Ο λαός που όσες φορές προσπάθησε με ανάθεση στο πολιτικό σύστημα να εκφράσει το "αϊ σιχτίρ" του στα μνημόνια και το κωλογιούρο τους, ξεπεταγόταν κι ένα νέο κεφάλι της λερναίας ύδρας, χειρότερο από το προηγούμενο, όπως ο Αλέξης που ζητούσε από τον λαό να ψηφίσει ΟΧΙ για να μπορέσει να δώσει την μάχη και μέσα σε λίγες ώρες το έκανε ΝΑΙ κατεβάζοντας όχι τα δικά του σώβρακα, αλλά του λαού και της πατρίδας!

Κι όλα αυτά τα χρόνια, οι δημοσιογράφοι των πρωτοσέλιδων να κρατούν με την σύγχυση και την παραπληροφόρηση την περόνη για να διατηρηθεί και θεριέψει αυτή ακριβώς η εμπλοκή ! 

Για να μην υπάρξει απεμπλοκή της αντίδρασης και της αντίστασης του λαού εναντίον του εγκλήματος παγκοσμίων διαστάσεων που ζούμε με τον εκβαρβαρισμό, τον εκφασισμό και την εξαθλίωση της ζωής μας για να πετύχει το πείραμα της εκποίησης και εξαφάνισης μας με μη ένοπλα μέσα και να επιβληθεί η Νέα Τάξη Πραγμάτων του νεοφιλελευθερισμού. 

Αυτή την εμπλοκή θα πρέπει να σπάσουμε με συλλογική δράση, με ενημέρωση, με αλληλεγγύη, με ενότητα, οργάνωση και αγώνες διαρκείας. 

Αλλά για να σπάσει θα πρέπει πρώτα να σπάσουμε το δεκανίκι που την στηρίζει, την αντίληψη και την πλάνη δηλαδή της Ανάθεσης της λύσης σε όσους προκάλεσαν το πρόβλημα ! Στο πολιτικό και όχι μόνο καθεστώς που επέλεξε να καταστραφεί ο λαός και η χώρα για να σώσει το τομάρι του και να εξακολουθήσει ατιμώρητο το πλιάτσικο. 

Και, για να μην ξεχνάμε όσα η ιστορία διδάσκει, για να σπάσει ο κάθε είδους γόρδιος δεσμός χρειάζεται να σκεφτούμε "έξω από το κουτί", αντισυμβατικά δηλαδή, χρειάζεται ατσάλι, σαν "την κόψη του σπαθιού την τρομερή", που όσο δύσκολη επιλογή κι αν ακούγεται μοιάζει πια να είναι η μόνη λύση. 

Κι ατσάλι μπορεί να γίνει μόνο η πίστη και ο οργανωμένος αγώνας ενός ενωμένου λαού για την Δημοκρατία, την πατρίδα και την λευτεριά. Μόνο τότε μπορούμε να ελπίσουμε και να ζήσουμε θαύματα ... 

Η άλλη επιλογή που μας άφησαν είναι να αποχαιρετούμε τα παιδιά μας που ρίχνουν μαύρη πέτρα πίσω τους για να πάνε στα ξένα μετανάστες, ή να τα βλέπουμε να μαραζώνουν ζώντας με μισθούς τύπου "χαρτζιλίκι" με ωράρια σκλαβιάς, να πληρώνουμε όλο και πιο πολλά τους φοροεισπράκτορες των τοκογλύφων, να περιμένουμε πότε θα μας ξεσπιτώσουν, να ζούμε όλο και με λιγότερα, μέχρι την πλήρη εξαθλίωση και την φυσική μας εξόντωση με μη ένοπλα μέσα. 

Και στην διαδρομή όσοι δεν αντέχουν να πηδούν από μπαλκόνια, να δένουν θηλιές στο λαιμό τους ή να αργοπεθαίνουν σε νοσοκομεία χωρίς φάρμακα και βασικές υποδομές, την ίδια ώρα που τα κανάλια θα μας προβάλουν σε υψηλή ευκρίνεια την ευτέλεια και την ελαφρότητα του "δεν γίνεται αλλιώς" ως στάση ζωής. 

Όμως τα όνειρα μας τελειώνουν και γέμισε αυτός ο τόπος και η ζωή μας Εφιάλτες !

Για αυτό λοιπόν αδέρφια, είναι ώρα πια να σπάσουμε την εμπλοκή της προπαγάνδας, της απογοήτευσης και της απάθειας, ... γιατί όχι μόνο δεν "μένουμε Ευρώπη" αλλά σε λίγο δεν θα μένουμε ούτε καν Ελλάδα! 

Καλή απεμπλοκή και καλή αντάμωση


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...