Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

Βρομάνε, από μακριά !

του Κώστα Γιαννιώτη

Τετέλεσται !!
Έληξε η αγωνία που τυραννούσε τον ελληνικό λαό, από την ημέρα που αναγγέλθηκε η διεξαγωγή του ‘’συνεδρίου’’ του ΣΥΡΙΖΑ !

Τα Τσι(π)ράκια του Αλέξη ψήφισαν, σύμφωνα προς τας ..... εντολάς του, και το Συνέδριο - προς τιμήν ....... Φίλη και Πολάκη – έληξε !!

Ο βορειοκορεάτης Κιμ Γιονγκ Ουν ..... τα`παιξε ... !!
"Υπάρχει άλλος, πέρα από μένα, που καταφέρνει να πάρει 93,54 % σε συνέδριο ;;; "
"Yπάρχει άλλος που τους βάζει και ψηφίζουν μια και δυο και τρεις , μέχρι να βγει αυτό που θέλει;"

Δεν τον είχαν ενημερώσει βέβαια ότι στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, πρωταρχικό ρόλο έπαιξε το ...... ηθικό πλεονέκτημα της ‘’Αριστεράς’’ !!

Αυτό το πλεονέκτημα ήταν που έδωσε το δικαίωμα στο μορφονιό Alexis και του ενέπνευσε το θράσος να αναφωνεί «...... εμείς ...... συνειδητά πήραμε δύσκολες αποφάσεις .....», βαφτίζοντας την επιβολή εξαθλίωσης της ελληνικής κοινωνίας, σε …….. δύσκολη απόφαση !

Δεν ξέρω αν κατάλαβε ότι, με την αποστροφή του αυτή, έχασε το δικαίωμα να επικαλεστεί, στη μελλοντική δίκη του, το ελαφρυντικό του λάθους !

Το αποποιήθηκε, φωνάζοντας πως ό,τι έκανε, το έκανε εν πλήρει συνειδήσει !!

Ομολόγησε ότι η χώρα βρίσκεται ......  «σε βαθύ σκοτάδι», προσθέτοντας - και δήθεν χαριτολογώντας - πως ..... «..... το πιο βαθύ σκοτάδι είναι λίγο πριν ξημερώσει....» !!!

Μιλούσε για βαθύ σκοτάδι, που μετατράπηκε σε  βαθύ ζόφο, από τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για την ανάδειξη των μελών της Κεντρικής Επιτροπής τού κόμματός του !

Μιας ψηφοφορίας που έφερε στη πρώτη θέση (!!) τον ..... Τσακαλώτο !
Τον υποτακτικό καρπαζοεισπράκτορα των Βρυξελλών και δήμιο της οικονομίας του τόπου ! Το αγγλοθρεμμένο γιοσουφάκι του Σόιμπλε και του Ντράγκι !

Μιας ψηφοφορίας που έφερε τον .... ‘’υπουργό’’ Παιδείας, Φίλη, στη δεύτερη θέση (!!), επιβραβεύοντας έτσι την αμορφωσιά και το χυδαίο αυτοσχεδιασμό !!
Τον άνθρωπο που έταξε σκοπό της ζωής του, να αφελληνίσει την εκπαίδευση του τόπου μας, να την καταντήσει ίσαμε το μπόι του και να απαλλάξει τα παιδιά μας από το ....... ‘’επαχθές φορτίο’’ της ιστορίας μας και των παραδόσεών μας, έτσι που να ικανοποιηθούν τα αφεντικά του !!
Τον άνθρωπο που για μοναδική του έγνοια έχει τον καυγά του με τον Ιερώνυμο και την τελική ρεβάνς με το ιερατείο !

Μιας ψηφοφορίας που έφερε στην τέταρτη θέση (!!) τον Πολάκη !!
Ναι ! Ναι ! Αυτόν τον πωλητή ..... τσαμπουκά, που ενώ το Σύστημα Υγείας του τόπου μας σέρνεται στους δρόμους της απελπισιάς και του επιθανάτιου ρόγχου, ενώ η θνησιμότητα υπερσκέλισε τη γεννητικότητα – για πρώτη φορά μετά το Β΄Παγκ. Πόλεμο - αυτός έχει το απύθμενο θράσος, όχι μόνο να ασχημονεί από το ‘’γυαλί’’ , αλλά και να γυρίζει, με επιδεικτική αυθάδεια και χυδαία υπεροψία, τον κώλο του στη δυστυχή καρκινοπαθή και να την επιπλήττει που τόλμησε, με τα παράπονά της, να του αποσπάσει την προσοχή από τα σπουδαία του ..... καθήκοντα !!

Αυτούς επιβράβευσε το μπουλούκι του Τσίπρα, οι ..... ‘’σύντροφοι’’ της συμφοράς του τόπου !!
Σκοτάδι και σκοταδισμός, χέρι χέρι !!

Ένα μπουλούκι που δέχτηκε την ακύρωση της ψήφου του, επειδή το αποτέλεσμά της δεν ήταν αρεστό στον ..... αρχηγό και με την ουρά στα σκέλια, ΞΑΝΑφήφισε αυτό που ικανοποιούσε τις ορέξεις του ...... ΄΄ηγέτη΄΄ του !!
Αυτό το ποίμνιο, το ονομάζουν κόμμα, και τις υποτακτικές και υποτελείς σε ξένες δυνάμεις αφεντομουτσουνάρες τους, ........ αριστερούς !!

Όσοι πιστοί  .......  να χαίρεστε τα τσι(π)ράκια σας !!

Το  ...... «ξημέρωμα για τη χώρα μας πλησιάζει» ....... , φώναζε ο ‘’ηγέτης’’ που  θαυμάζει ........ «την απαράμιλλη γερμανική λογική !!

Ελπίζω ότι, πράγματι, το ξημέρωμα πλησιάζει !!

Αλλά χωρίς όλους αυτούς τους νενέκους, ΑλεξοΚούληδες και ΦωφοΛεβέντες  !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...