Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

Δράση ενάντια στους πλειστηριασμούς στο Ίλιον (Βίντεο)

από Ντίνα Κοέδρου


Την Δευτέρα 13 Ιουνίου, 2016, στον κόμβο τραπεζών στο κέντρο του δήμου Ιλίου, οι συμμετέχοντες στον αγώνα αποτροπής πλειστηριασμών στο ειρηνοδικείο, αρχίσαμε την κλιμάκωση του αγώνα μας,που άρχισε τον Σεπτέμβριο του 2014 και με συνέπεια συνεχίζουμε κάθε Τετάρτη, 4-5μμ, ώρα που διαπράττονται πλειστηριασμοί.


Ο στόχος μας είναι να ενημερώσουμε τον κόσμο ότι ο πολίτης βάλλεται και υποφέρει, έχει γονατίσει από την φτωχοποίηση, την ανεργία και της συνεχιζόμενη φορολαίλαπα με αδυναμία να ανταποκριθεί στις «υποχρεώσεις» του, ενώ οι τράπεζες, έχουν ανακεφαλαιωποιηθεί πολλάκις από την δική του υπερφορολόγηση, από τις συνεχείς μειώσεις του δικού του μισθού ή της δικής του σύνταξης.

Οι τράπεζες με κρατικό δανεισμό με εγγυητή πάλι τον φορολογούμενο πολίτη, συνεχίζουν να απαιτούν την αποπληρωμή των δανείων, σαν να μην έχει αλλάξει τίποτα στην ελληνική κοινωνία, που μαστίζεται από αυτοκτονίες, ανεργία, στέρηση στοιχειωδών μέσων επιβίωσης, αδυναμία εκπλήρωσης βασικών υποχρεώσεων.

Και αντί για κρατική μέριμνα και προστασία, έχουμε απειλές για απώλεια και του τελευταίου αγαθού που έχει απομείνει, στον Έλληνα  την στέγασή του..

Ο μη έχων, χάνει το σπίτι του, την ιστορία του, τους κόπους μιας ολόκληρης ζωής και οι τράπεζες αλώβητες.

Γιατί ο πολίτης πρέπει να χάσει την περιουσία του και οι τράπεζες υπερέχουν του πολίτη ενώ με πλήρη αδιαφάνεια δεν γνωστοποιούν που πήγαν τα τόσα δις που έχουν πάρει??

Καλούμε όλους τους πολίτες να συνδράμουν σε αυτόν τον αγώνα στο ειρηνοδικείο Ιλίου κάθε Τετάρτη!

«Ο σώζων διπλανό σωθήτω.»

Πηγή: Η ΣΦΗΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...