Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

Στα τέσσερα και φάε το σανό σου...

Διάφορα ζωντανά του θεού, άλλα από  άγνοια και άλλα γιατί έτσι τους συμφέρει, αμολήθηκαν τούτες τις μέρες και δείχνουν τη Βενεζουέλα σαν παράδειγμα προς αποφυγή.


Δες τι έπαθε η Βενεζουέλα, δες πως πεινάει ο λαός, αυτά θα πάθαινες και εσύ αν ο Τσίπρας δεν έκαμνε την κωλοτούμπα, αν δηλαδή δεν έπαιρνε το δικό σου ΟΧΙ και το έκαμνε ΝΑΙ.

Αυτός, ο πρώτη και τελευταία φορά αριστερός, ήξερε πολύ καλά τι θα πάθαινες με την ψήφο στο ΟΧΙ και φρόντισε έγκαιρα για σένα.
Σού έδειχνε τη Βενεζουέλα για να σου φτιάξει το κέφι και να τον ψηφίσεις, όμως τώρα που εκεί ο λαός πεινάει, ο Τσίπρας βγαίνει δικαιωμένος που δεν σε άκουσε και έγινε Σαμαράς.

Αυτά και άλλα τέτοια λένε χαιρέκακα τα ζωντανά χωρίς να αναρωτιόνται, κατ΄ ελάχιστο, ποιοι είναι αυτοί που βουλιάζουν “Βενεζουέλες” και αν θα ήταν δυνατόν αυτοί, τα παγκόσμια τέρατα, να απομονωθούν και να μην μπορούν να κάνουν απολύτως τίποτε.

Αυτοί που δημιουργούν  “Βενεζουέλες”, το πρώτο πράγμα που ...
κάνουν είναι να διαβάζουν τους λαούς. Ένας λαός χωρίς παιδεία, όταν βρεθεί σε κατάσταση ανάλογη της Βενεζουέλας, θα το ρίξει στο πλιάτσικο.

Δυστυχώς εκεί ποντάρουν και τα ζωντανά που αμολήθηκαν τούτες τις μέρες και μας δείχνουν τα γεγονότα της Βενεζουέλας.
Ξέρουν που απευθύνονται. Ξέρουν τι σημαίνει φοβισμένος νεοέλληνας και του φωνάζουν «θα πεινάσεις»

Είναι σίγουροι ότι με τον φόβο να κυριαρχεί παντού, θα πέσει στα τέσσερα για να φάει το σανό του , όπως σίγουροι ήταν και για το ΝΑΙ του δημοψηφίσματος.   

Κατερίνα

Πηγή: http://neinnewsgr.blogspot.gr/

1 σχόλιο:

  1. Ενω εμεις μπορουμε μια χαρα και στα ορθια να τον φαμε.Αρα πανε στραφι οι αχεδιασμοι τους για τα 4.Εξαλου και στα ορθια μια χαρα πηδημα γινεται κι εχει και σασπενς, αρκει νασε καλος στην ισορροπια και προπαντως, στις κωλοτουμπες βεβαιως βεβαιως..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...