Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

Ο αιματοβαμμένος μισθός των δημίων !!


του Κώστα Γιαννιώτη


Δόθηκε, επιτέλους, στους βουλευτές το σύνολο του νομοσχεδίου, επί του οποίου θα τοποθετηθούν με την ψήφο τους την ερχόμενη Κυριακή.
Αν εξαιρέσουμε τις τροπολογίες που θα χωθούν την τελευταία στιγμή ανάμεσα στις σελίδες του – όπως ο περίφημος ..... ‘’κόφτης’’ - το σύνολο των σελίδων του ξεπερνά τις 7.000! Όχι, δεν διαβάσατε λάθος! Επτά χιλιάδες σελίδες!

Είναι γνωστό ότι διαθέτουμε βουλευτές που ξεπερνούν σε ικανότητες το γνωστό  Χρυσοχοΐδη, με το μοναδικό ταλέντο να διαβάζει νομοσχέδια μετά από προσεχτική μελέτη του εξώφυλλου και στη συνέχεια να τα υπερψηφίζει, αναφωνώντας περιχαρής ..... ‘’Ναι, σε όλα’’!
Το πνευματικό και διανοητικό τους επίπεδο ξεπερνά τα όρια της μεγαλοοφυΐας, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να μελετήσουν, να ελέγξουν και να κρίνουν, μέσα σε δυο μέρες, νομοθετικά κείμενα που απλώνονται σε μια έκταση επτά χιλιάδων σελίδων και οριοθετούν τη ζωή ή το θάνατο ενός ολόκληρου λαού!
Δεν βαριέσαι όμως! Με ένα φύλλο χαρτί που τους έβαλαν οι κομματικοί ινστρούχτορες στο χέρι, θα ανεβούν στο βήμα παριστάνοντας, τάχα, πως κράτησαν σημειώσεις κάνοντας μάλιστα και τις ...... ‘’παρατηρήσεις’’ τους! 
Κάποιοι απ` αυτούς θα μας πούνε και μαλάκες που δεν καταλαβαίνουμε το καλό μας και τα πλεονεκτήματα της νομοθετικής ρύθμισης που ..... θα φέρει την ανάπτυξη !!
Άλλοι θα καταδικάσουν την ‘’καταραμένη’’ νομοθετική ρύθμιση που όμως ...... ‘’η ανάγκη και οι πιέσεις των δανειστών τους αναγκάζει να αποδεχθούν και να υπερψηφίσουν’’!
Ορισμένοι μπορεί και να δακρύσουν !!!!!!

Διανομή ρόλων ανάμεσα σε βουλευτές που δε γνωρίζουν τίποτε περισσότερο από τις δέκα γραμμές που τους έβαλαν στο χέρι!
Διανομή ρόλων σε ένα θίασο (κυβέρνησης ΚΑΙ αντιπολίτευσης,) που θα μετατρέψει σε κωμωδία μια τραγωδία που ζει αυτή τη στιγμή η χώρα μας!

Ανθρωπάρια που ....
μπορεί να αδυνατούν να αρθρώσουν δυο λέξεις και δυο φράσεις με ολοκληρωμένο νόημα......
μπορεί να τους ρωτάς για τον καιρό και να σου λένε την ώρα......
μπορεί να είναι αμόρφωτοι, απαίδευτοι και ανιστόρητοι......
αλλά διαθέτουν περίσσιο θράσος!
Το θράσος της .... ‘’μεγαλοφυΐας’’ και της .....’’εξουσίας’’, που με την ανοχή και το πατρονάρισμα των έμμισθων καλόπαιδων της δημοσιογραφίας, θα τους δίνει το δικαίωμα, από τη Δευτέρα, να δηλώνουν ότι ήταν γνώστες τού περιεχομένου τού νομοσχεδίου. Θα δηλώνουν ότι γνώριζαν τι ψήφισαν και ότι το έκαναν με ..... ‘’πλήρη γνώση’’,  ..... ‘’καθαρή συνείδηση’’ και ...... ‘’για το καλό της πατρίδας’’!

Από δω και πέρα, πλέον, δεν μπορούμε να συζητάμε με όρους πολιτικής!
Δεν πρόκειται, πλέον, για πολιτικά λάθη, αλλά για συνειδητά και κατά συρροήν εγκλήματα, σε βάρος ενός ολόκληρου λαού! Πρόκειται για συνειδητή και μεθοδευμένη γενοκτονία!
Αυτοί οι άνθρωποι, συνεπικουρούμενοι από την ....... ‘’αντιπολίτευση’’ - το alter ego τους – είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον ελληνικό λαό δεμένο χειροπόδαρα στους κατακτητές και την περιουσία του – δημόσια και ιδιωτική – προσφορά στα κοράκια και το Δ΄Ράιχ! Αρκεί να γεμίζει ο μπεζαχτάς από τις βουλευτικές και υπουργικές αποζημιώσεις! Αυτό είναι το καλό της πατρίδας γι` αυτούς κι αυτό εννοούν όταν μιλούν για ...... ανάπτυξη!
Δεν πρόκειται περί πολιτικών πλέον! Πρόκειται περί συνεργατών του Δ΄Ράιχ! Πρόκειται περί συνεργατών των κατακτητών! Σαν τέτοιοι πρέπει να αντιμετωπίζονται πλέον και σαν τέτοιοι θα κριθούν, αργά ή γρήγορα! 
 Πρόκειται περί βλασφήμων δημίων του ελληνικού λαού! Ο μισθός τους είναι, πλέον, ποτισμένος με το αίμα και το βογκητό ενός ολόκληρου λαού!

Δεν είναι βουλευτική και υπουργική αποζημίωση, αλλά μισθός δημίου! Με μοναδική διαφορά, το γεγονός ότι οι δήμιοι της παλιάς εποχής φορούσαν κουκούλα γιατί γνώριζαν ότι η κοινωνία κάποτε θα τους αντιμετώπιζε ..... κατά τα έργα τους! Από τότε όμως που οι δήμιοι έγιναν ..... ομάδα και ονομάστηκαν εκτελεστικό απόσπασμα, που απόκτησαν το ένστικτο της αγέλης, έβγαλαν την κουκούλα!

Σήμερα φορούν κουστουμιές γκλαμουράτες και ακίζονται μπροστά στο γυαλί! Αν τύχει μάλιστα να διαθέτουν και περίσσιο θράσος, σαν αυτό του αναπληρωτή υπουργού υγείας, πουλούν και νταηλίκι, την ώρα που – σύμφωνα με ανακοινώσεις γιατρών, νοσηλευτών και διοικητικού προσωπικού των νοσοκομείων - ψυχορραγούν στα νοσοκομεία χιλιάδες συμπατριώτες μας από έλλειψη προσωπικού,υλικών και μέσων!

Να θυμούνται όμως!
Την ώρα της κρίσης, την ώρα που – αργά ή γρήγορα - η κοινωνία θα ξεσπάσει, δε θα είναι ικανός ο μισθός τους να τους κρύψει!

Αν κάποιος απ` αυτούς – εκεί μέσα – νιώθει ότι δεν ανήκει σ` αυτήν την αγέλη, ας κάνει το μόνο που μπορεί να τον εξιλεώσει στα μάτια της κοινωνίας. Ας καταψηφίσει το έκτρωμα που φέρνουν για ψήφιση στη Βουλή!   


 Πέμπτη  19 – 5 - 2016 

1 σχόλιο:

  1. ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ! ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΝΑΙ!! ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΗΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΡΙΣΤΑ ΣΤΗΜΕΝΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...