Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Απίστευτο: Η "αριστερή" κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ δεν χαρίζει κάστανα ... !

Συνέλαβαν 92χρονο καστανά στην Καρδίτσα!


Σχόλιο του blog: Αν αληθεύει η είδηση πρόκειται για την απόδειξη ότι η "αριστερά" του ΣΥΡΙΖΑ δεν χαρίζει κάστανα .,. σε ότι αφορά την φοροδιαφυγή ! Μπορεί να έχει αφήσει όλη την ντόπια διαπλοκή και ολιγαρχία στο απυρόβλητο, μπορεί να έχει παραδώσει την χώρα στους ξένους οικονομικούς κατακτητές, αλλά σε ότι αφορά τους ντόπιους ιθαγενείς νεοδουλοπάροικους ξεπερνά κάθε όριο βαρβαρότητας ! Αλλά δεν είναι μόνο η κυβέρνηση ... Αναρωτιώμαστε αυτό το "αστυνομικό όργανο" που έκανε την σύλληψη αυτή, μάνα δεν έχει, πατέρα, παππού ... λίγη τσίπα δεν διαθέτει !!! Οι πολίτες της Καρδίτσας οφείλουν αν τον συναντήσουν να του δώσουν συγχαρητήρια για την τεράστια επιτυχία του !


alt
Σε αστυνομική επιχείρηση-σκούπα που έγινε στην Θεσσαλία, κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων και 350 κιλά κάστανα και έγιναν αρκετές συλλήψεις.

Αν και επισήμως δεν ανακοινώθηκαν ονόματα, λέγεται πως μεταξύ των συλληφθέντων είναι και ένας 92χρονος καστανάς από την Καρδίτσα γιατί δεν είχε ταμειακή μηχανή! Όχι μόνο του κατάσχεσαν κάστανα και φουφού, αλλά αντιμετωπίζει στο αυτόφωρο την κατηγορία της κατ’ επανάληψη και «άνευ αδείας εμπορίας» , του «αθέμιτου ανταγωνισμού», «της μη ύπαρξης ταμειακής μηχανής» και το καλύτερο «της παράνομης χρήσης ρυπαίνοντος μηχανισμού» (δηλαδή της φουφούς).

Μάλιστα, επειδή είναι η δεύτερη φορά που δικάζεται για αυτό, μπορεί να φάει ποινή έως 32 μήνες.

Ήμαρτον...!

Χ.Α.


Πηγή: http://thessalianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...