Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Ελληνικές Σημαίες στα γραφεία της Λαϊκής Ενότητας ;


Κάτι άλλαξε στο μπαλκόνι των γραφείων της Λαϊκής Ενότητας στην οδό Βεραντζέρου  ... 

Όπως φαίνεται σε σημερινές φωτογραφίες που μας έστειλε φίλος του blog, στο μπαλκόνι των γραφείων υπάρχουν όχι μία αλλά δύο Ελληνικές σημαίες !

Ελπίζουμε το γεγονός αυτό να μην αποτελέσει αφορμή σε πολιτικούς χώρους εντός της ΛΑ.Ε. να εκφράσουν έντονες διαφωνίες λόγω εσωτερικού "Εθνικιστικού" κινδύνου, όπως έχει δημοσιοποιηθεί ότι αναφέρθηκε ως πρόβλημα κατά τις συνομιλίες διερεύνησης προεκλογικής συνεργασίας της ΛΑ.Ε. με το Ε.Πα.Μ. λόγω των δημοκρατικών πατριωτικών αναφορών του και ...
του γεγονότος ότι στις κινητοποιήσεις πολλοί ΕΠΑΜιτες κρατούν Ελληνικές σημαίες.  

Ευχόμαστε το γεγονός αυτό να αποτελέσει μια συμβολική κίνηση για το ξεκίνημα ενός ειλικρινούς διαλόγου με στόχο την συνεργασία της ΛΑ.Ε. με αγωνιστικές πολιτικές δυνάμεις του Δημοκρατικού Πατριωτικού χώρου όπως το Ε.Πα.Μ. και την δημιουργία ενός πραγματικά ευρύτερου μετώπου που θα ενώσει και θα κινητοποιήσει μαζικά τον λαό  μας στον αγώνα για Δημοκρατία, Εθνική Ανεξαρτησία και Λαϊκή κυριαρχία, που αποδείχθηκε ότι δεν μπορεί   να υπάρξει χωρίς αποτίναξη των μνημονιακών ζυγών της νέας Κατοχής και την ρήξη  με τον ζουρλομανδύα του Ευρωμονόδρομου.

Να σημειώσουμε ότι αν είχε υπάρξει μια τέτοιου είδους συνεργασία θα είχε αποτρέψει την σημερινή κατάσταση όπου πλέον στην Βουλή  δεν υπάρχει ουσιαστικά ούτε μια δημοκρατική πολιτική δύναμη που να θέτει άμεσα τα ζητήματα της Διαγραφής Χρέους, την ρήξη με τις μνημονιακές πολιτικές και τις Ευρωενωσιακές  νεοφιλελεύθερες πολιτικές και την εγκαθίδρυση στην πατρίδα μας της Δημοκρατίας με όρους Εθνικής και Λαϊκής κυριαρχίας.

Από την πλευρά του Ε.Πα.Μ. το κάλεσμα ήδη έχει γίνει προς όλες τις δυνάμεις που θέλουν να δώσουν αυτό τον αγώνα ...

Μένει να δούμε αν τα γεγονότα θα οδηγήσουν σε κάτι περισσότερο από την ανάρτηση δύο Ελληνικών Σημαιών σε ένα μπαλκόνι ...

Σχόλιο της ημέρας  

Από τα Μάτια Ανοικτά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...