Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

Λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο




του Μιχάλη Κεραμιώτη

Μόνο θλίψη, οργή, αγανάκτηση και ντροπή μπορεί κανείς να νοιώσει βλέποντας σε όλα τα Μ.Μ.Ε. τις εικόνες των «κλιμακίων» του κατοχικού καθεστώτος, να «αλωνίζουν» και πάλι τις δημόσιες υπηρεσίες της χώρας μας...

Μετά από μια ολιγόμηνη διακοπή η Τρόικα (που εσχάτως έγινε «κουαρτέτο») , με το γνωστό της θράσος, μαζί με τους παρατρεχάμενους της άρχισε να μπαινοβγαίνει στο Γενικό Λογιστήριο του κράτους υπενθυμίζοντας σε όλους ότι η Ελλάδα βρίσκεται υπό κατοχή και είναι ξεκάθαρα μια αποικία χρέους στα νύχια των διεθνών τοκογλύφων...

Με την «εκκωφαντική» παρουσία τους τα τσιράκια των τοκογλύφων θέλουν να διαλαλήσουν σε όλη την οικουμένη πως «γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων» τους την θέληση ενός ολόκληρου λαού, για εθνική ανεξαρτησία ...
και λαϊκή κυριαρχία, όπως άλλωστε έκανε και η συγκυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-ΑΝ.ΕΛ. που πέταξε στον κάλαθο των αχρήστων το βροντερό ΟΧΙ των Ελλήνων.

Η «ελπίδα» τελικά που περίμενε ο ελληνικός λαός να έρθει, φαίνεται ότι έχει την μορφή της κατοχικής τρόικα που με την ανοχή και την αμέριστη συμπαράσταση του Τσίπρα και της κυβέρνησης του, έρχεται να κουνήσει απειλητικά το δάχτυλο στους Έλληνες και να τονίσει ότι θα πληρώσουν ακριβά τη θέληση τους  για Λευτεριά έτσι όπως αυτή εκφράστηκε με το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου.

Για άλλη μια φορά μάλλον λογαριάζουν χωρίς τον «ξενοδόχο» που δεν είναι άλλος από τον κυρίαρχο Ελληνικό Λαό, που μπορεί να είναι σοκαρισμένος και μουδιασμένος από το πρωτοφανές πραξικοπηματικό «άδειασμα» της κυβέρνησης του που τον πρόδωσε, αλλά κρατάει βαθιά μέσα στην καρδιά του το βροντερό και γενναίο και γνήσια Ελληνικό ΟΧΙ του.

Αυτό το ΟΧΙ που του καίει τα σωθικά, που τον πνίγει όπως το δίκιο του, πηγάζει από την δοξασμένη ιστορία του μέσα απ’ τους αιώνες αλλά κι απ’ τις εικόνες των παιδιών που λιποθυμούν στα σχολεία από πείνα, από τους συμπατριώτες του που περιμένουν στις ουρές για ένα πιάτο φαγητό, απ’ τους χιλιάδες αστέγους, απ’ τα νοικοκυριά χωρίς ρεύμα, απ΄ τα διαλυμένα νοσοκομεία, απ’ τις ανύπαρκτες κοινωνικές υποδομές μιας χώρας «έρμαιο» στις βουλές των προδοτικών κατοχικών κυβερνήσεων που τον ανάγκασαν να βλέπει τα παιδιά του για τελευταία φορά σε κάποιο αεροδρόμιο στο δρόμο για την ξενιτιά...

Ξενόδουλοι υποτακτικοί των διεθνών τοκογλύφων, διαχειριστές της ξένης κατοχής της χώρας μου καλά θα κάνετε να ανησυχείτε γιατί τα απάνθρωπα σχέδια σας δεν θα βρουν μέρος να «ριζώσουν» σε τούτο εδώ τον τόπο.

Η θέληση των Ελλήνων για Λευτεριά και κοινωνική δικαιοσύνη σιγοκαίει βαθιά μέσα στις καρδιές του Λαού εδώ και καιρό και το σημείο βρασμού δεν αργεί.

Η λαϊκή απαίτηση για Εθνική και ατομική αξιοπρέπεια «σιγοβράζει» μέσα στις ελεύθερες καρδιές μας κι όταν ενωθεί, σαν ένα καυτό ποτάμι που ξεχύνεται, θα κατακάψει όλους όσους ξεδιάντροπα και απροκάλυπτα επιβουλεύονται το μέλλον μας, το μέλλον των παιδιών μας, το μέλλον αυτού του τόπου...!!!

Ο Μιχάλης Κεραμιώτης είναι μέλος του Ε.ΠΑ.Μ. Αρτέμιδας-Ραφήνας

Από http://dimtris-kypriotis.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...