Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

Ο Κουρουμπλής εκδικείται όλους μας και τα θύματα των μνημονίων για να κόψει δαπάνες από την Υγεία


ΣΧΟΛΙΟ: Η αναφορά στην αύξηση στα κρούσματα καρκίνου, εγκεφαλικών και καρδιοπάθειας του άθλιου Κουρουμπλή αφορά κυρίως την περίοδο εφαρμογής των μνημονίων από το 2010 μέχρι τώρα, δηλαδή αφού με τα μνημόνια προκάλεσαν την αύξηση στα θανάσιμα νοσήματα τώρα έρχονται και χρησιμοποιούν την εξαθλίωση και το θανατικό που σπέρνουν ως δικαιολογία για παραπάνω περικοπές στην Υγεία. Ο φαύλος κύκλος της μνημονιακής βουβής γενοκτονίας συνεχίζεται ...


Ο δρόμος προς τη συλλογική κόλαση έχει στρωθεί με τις πράξεις και τις παραλείψεις της πολιτικής τάξης και οι οδοδείκτες είναι τα Μνημόνια, που διαδέχονται το ένα το άλλο, όπως οι πληγές που έπληξαν τον Φαραώ.

Δεν υπάρχει καλό Μνημόνιο, όπως δεν υπάρχει ευχάριστη ασθένεια ή δροσερός καύσωνας. Ο στόχος τους είναι απλός: να περάσουν τα κεφάλαια και τα περιουσιακά στοιχεία των Ελλήνων και του κράτους στους ξένους. Γι' αυτό πρέπει να περικοπούν όλες οι κρατικές δαπάνες που αφορούν την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Ο υπουργός Υγείας κ. Κουρουμπλής δήλωσε χθες κάτι τερατώδες, το οποίο θα ...
δίσταζε να ξεστομίσει ακόμα και ο πιο έξαλλος και άκαρδος νεοφιλελεύθερος οικονομολόγος.

Αναφερόμενος στα αυξανόμενα κρούσματα καρκίνου, αποκάλυψε ότι «θα καλύπτονται οι εξετάσεις από το σύστημα υγείας, το οποίο θα ειδοποιεί τους πολίτες για το πότε θα πρέπει να κάνουν τις συγκεκριμένες εξετάσεις. Αν κάποιος επιλέξει να μην πάει, υπάρχει η σκέψη ο ασθενής να χρεώνεται το μισό του κόστους της θεραπείας».
Είναι γνωστό πως οι θεραπείες για τον καρκίνο κοστίζουν αρκετές χιλιάδες ευρώ μηνιαίως και ότι ελάχιστοι συμπολίτες μας έχουν την οικονομική άνεση να πληρώσουν έστω και κλάσμα από το κόστος.

Είναι προφανές ότι ο κ. Κουρουμπλής δεν θέλει να παροτρύνει τους Ελληνες να κάνουν τακτικά τις δέουσες ιατρικές εξετάσεις. Υπάρχουν καλύτεροι τρόποι για να πεισθεί τμήμα του πληθυσμού να αποκτήσει σχέση εμπιστοσύνης με τους γιατρούς. Ο υπουργός Υγείας θέλει να κόψει δαπάνες από τα νοσήλια των καρκινοπαθών. Τόσο απλό, τόσο ωμό, τόσο φρικτό.
Η αμέλεια στην Ελλάδα θα αξιοποιηθεί ως εξαιρετική πρόφαση για τη συνέχιση των απάνθρωπων πρακτικών με τις οποίες τιμωρούν οι ξένοι τον λαό μας.
Με την ίδια λογική, θα μπορούσε να επιβληθεί βαρύ πρόστιμο για όλες τις αβλεψίες. Σε αυτές συμπεριλαμβάνονται η αθέτηση των προεκλογικών υποσχέσεων και η παραβίαση των ρητών εντολών που έχει δώσει ο λαός στους εκπροσώπους του.

Το Μνημόνιο συνεχίζεται...

Πηγή: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...