Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

Το σχέδιο πέτυχε, τώρα μπορούν να ψηφίσουν με την ησυχία τους…..


Η «πρώτη φορά αριστερά» διάλυση ειρηνικής διαδήλωσης είναι πλέον πραγματικότητα. Οι ξετσίπωτοι σταλινοφασίστες που υπεξαίρεσαν την ψήφο του ελληνικού λαού πουλώντας ελπίδα και μετά από πέντε ολόκληρους μήνες δήθεν σκληρής διαπραγμάτευσης, προχώρησαν ξεδιάντροπα στο χειρότερο πραξικόπημα που έγινε ποτέ ανατρέποντας την βούληση του 62% του ελληνικού λαού, φέρνοντας μια κατάπτυστη συμφωνία ταφόπλακα της ελληνικής κοινωνίας, προχώρησαν σήμερα στην πλήρη αποκάλυψη του αποτρόπαιου προσώπου τους.

Έσπειραν τους γνωστούς παρακρατικούς μηχανισμούς μέσα στους ειρηνικούς διαδηλωτές και ζήσαμε όλοι ξανά τα γνωστά από τη χούντα των σαμαροβενιζέλων επεισόδια και την προσπάθεια κατατρομοκράτησης του κόσμου.

Όλα τα γουρούνια όμως την ίδια μούρη έχουν. Θα τα ψηφίσουν τα μέτρα με μεγάλη πλειοψηφία, ενώ κάποιοι θα το «παίζουν» δήθεν αντιστασιακοί αρνούμενοι να ψηφίσουν, αλλά δηλώνοντας σε όλους τους τόνους, ότι στηρίζουν τη σταλινοφασιστική «πρώτη φορά αριστερά» κυβέρνηση των νεοδωσίλογων.

Ναι ο κόσμος κατέβηκε απροετοίμαστος και πολύ σωστά διαλύθηκε αμέσως αφήνοντας τους μπάτσους ένθεν κακείθεν να παίζουν το γνωστό παιγνίδι της προβοκάτσιας, με τον πετροπόλεμο, τις μολότοφ και τα χημικά, τα πολλά χημικά….

Αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά. Έπρεπε να γίνει και αυτό για να πέσουν όλες οι μάσκες και να διαλυθούν και οι τελευταίες αυταπάτες. Ο λαός θα βρει τους τρόπους και θα επανέλθει τιμωρός και τότε δεν θα υπάρχουν ΜΑΤ για να τους προστατεύσουν, ούτε μπάχαλοι για να κρυφτούνε από πίσω……


Πηγή: ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ Ε.ΠΑ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...